首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
请阅读Passage 2,完成题: A big focus of the criticism of computer games has concern...
请阅读Passage 2,完成题: A big focus of the criticism of computer games has concern...
admin
2020-12-24
41
问题
请阅读Passage 2,完成题:
A big focus of the criticism of computer games has concerned the content of the games being played. When the narratives of the games are analyzed they can be seen to fall into some genres.
The two genres most popular with the children I interviewed were'Plafformers' and 'Beat-them-ups'. Platform games such as Sonic and Super Mario involve leaping from platform to platform,avoiding obstacles, moving on through the levels, and progressing through the different stages of the game. Beat-them-ups are the games which have caused concern over their violent content. These games involve fights between animated characters. In many ways this violence can be compared to violence within children's cartoons where a character is hit over the head or falls of a cliff but walks away unscathed.
Controversy has occurred in part because of the intensity of the game play, which is said to spill over into children's everyday lives. There are worries that children are becoming more violent and aggressive after prolonged exposure to these games. Playing computer games involves feelings of intense frustration and anger which often expresses itself in aggressive 'yells' at the screen. It is not only the'Beat-them-up' games which produce this aggression; platform games are just as frustrating when the characters lose all their'lives' and'die' just before the end of the level is reached. Computer gaming relies upon intense concentration on the moving images on the screen and demands great hand-to-eye coordination. When the player loses and the words'Game over' appear on the screen, there is annoyance and frustration at being beaten by the computer and at having made an error. This anger and aggression could perhaps be compared to the aggression felt when playing football and you take your eye off the ball and enable the opposition to score. The annoyance experienced when defeated at a computer game is what makes gaming'addictive': the player is determined not to make the same mistake again and to have'one last go' in the hope of doing better next time.
Some of the concern over the violence of computer games has been about children who are unable to tell the difference between fiction and reality and who act out the violent moves of the games in fight on the playground. The problem with video games is that they involve children more than television or films and this means there are more implications for their social behavior. Playing these games can lead to anti-social behavior, make children aggressive and affect their emotional stability.
What is the topic of this article?
查看材料
选项
A.How does playing computer games affect the level of violence in children.
B.There is no difference between Platform games and 'Beat-Them-Ups'.
C.How to control anger while playing computer games.
D.How to make children spend less time on computer games.
答案
A
解析
作者开头就说“A big focus of the criticism of computer games has concerned the content of the games being played.”即计算机游戏的内容遭到很多非议。第二段开头.作者又用这样的话引出下文.“Controversy has occurred in part because of the intensity of the game play,which is said to spill over into children’s everyday lives.There are WOrl3es that children are becoming more violent and aggressive after prolonged exposure to these games.”即计算机游戏引起争议.有部分原因是因为小孩打游戏总是过了头.游戏已经渗透到他们生活中去。人们担心,孩子们会因为打游戏时间过长而渐渐变得有暴力倾向。第三段开头.作者说“Some of the concern over the violence of computer games has been about children who are unable to tell the difference between fiction and reality”即对计算机游戏暴力的一些担心来自于孩子无法辨别虚拟世界和现实世界。可见.本文的主旨是讨论计算机游戏给孩子们带来暴力影响的问题.
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/lUT8KKKQ
相关试题推荐
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
随机试题
社会工作者小陈在与服务对象小强的面谈中了解到,小强学习成绩不好,平时做作业拖沓,
下列行为中,违反银行业从业人员“职业操守”规定的是()。
普通合伙企业入伙的合伙人,可以通过入伙约定比原合伙人享有较大的权利,承担较少的责
以下所列项目不属黑色主病范围者为
ETF是以某一选定的指数所包含的成分证券为投资对象,依据构成指数的证券种类和比例
法律意见书的基本内容应包括()。
锚定板支护由锚头、拉杆和锚定板组成,在受力分析时,其抗拔力()。 A.由锚定板挤土产生的被动土压力和拉杆与土之间摩擦力两部分组成 B.由锚定板挤土产...
随着时代的进步,新型的、民主的家庭气氛正在形成,不过随着孩子的自我意识逐渐增强,还有很多孩子对父母的教诲听不进或当做“耳边风”,家长感到家庭教育力不从心。...
文化的字义有多种,一般来说,文化是人类所创造的一切物质、制度与精神。 中国文化有两个基本精神,具有髙度的理论价值,一是“以人为本”,一是“以和为贵”。 ...
关于评际委员会成员的义务,下列说法中错误的是()。A.评标委员会成员应当客观公正地履行职务B.评标委员会成员可以私下接触投标人C.评标委员会成员不得透露对投