首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Mobile Phones:Change Our LifeIn the case of mobile phones,change is eve...
共用题干 Mobile Phones:Change Our LifeIn the case of mobile phones,change is eve...
admin
2020-12-24
15
问题
共用题干
Mobile Phones:Change Our Life
In the case of mobile phones,change is everything. Recent research indicates that the mobile phone is changing not only our culture,but our very bodies as well.
First,Let's talk about culture.The difference between the mobile phone and its parent一the fixed-line phone,is that a mobile phone corresponds to a person,while a landline goes to a place.If you call my mobile,you get me.If you call my fixed-line phone,you get whoever answers it.
This has several implications.The most common one,however,and perhaps the thing that has changed our culture forever,is the"meeting"influence.People no longer need to make firm plans about when and where to meet.Twenty years ago,a Friday night would need to be arranged in advance.You needed enough time to allow everyone to get from their place of work to the first meeting place.Now,however,a night out can be arranged on the run.It is no longer"see you there at 8", but"text me around 8 and we'll see where we all are".
Texting changes people as well.In their paper,"Insights into the Social and Psychological Effects of SMS Text Messaging",two British researchers distinguished between two types of mobile phone users:the"talkers"and the"texters”一those who prefer voice to text message and those who prefer text message to voice.
They found that the mobile phone's individuality and privacy gave texters the ability to express a whole new outer personality.Texters were likely to report that their family would be surprised if they were to read their texts.This suggests that texting allowed texters to present a self-image that differed from the one familiar to those who knew them well.
Another scientist wrote of the changes that mobiles have brought to body language.There are two kinds that people use while speaking on the phone.There is the"speakeasy":the head is held high,in a self-confident way,chatting away.And there is the"spacemaker":these people focus on themselves and keep out other people.
Who can blame them?Phone meetings get cancelled or reformed and camera-phones intrude on people's privacy. So,it is understandable if your mobile makes you nervous.But perhaps you needn't worry so much.After all,it is good to talk.
选项
As to mobile phone users there are more"talkers"than"texters".
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
C
解析
本题给出的信息是错误的。原文是:"If you call my fixed-line phone, you get whoever answers it."
本题给出的信息是正确的。原文是:"Now, however, a night out can be arranged on the run .It is no longer 'see you there at 8',but 'text me around 8 and we'll see where we all are'."
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是错误的。原文是:"This suggests that texting allowed texters to present a self-image that differed from the one familiar to those who knew them well."
本题给出的信息是正确的。原文是:"And there is the 'spacemaker': these people focus on themselves and keep out other people."
文章没有谈到这方面信息。
文章没有谈到这方面信息。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/nylQKKKQ
相关试题推荐
Hepaused,waitingforhertodigesttheinformation.AwithholdBexchangeCunde
CellPhones:HangUporKeepTalking? Millionsofpeopleareusingcellpho...
CellPhones:HangUporKeepTalking? Millionsofpeopleareusingcellpho...
CellPhones:HangUporKeepTalking? Millionsofpeopleareusingcellpho...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
随机试题
与牙齿干燥如枯骨关系最密切的是 A.热盛伤津 B.阳明热盛 C.胃阴不足
患者男,8岁。因水肿入院,尿蛋白(++),血压120/83mmHg。头痛、头晕,
某航空公司为增值税一般纳税人,2014年7月取得的含税收入包括航空培训收入57.
根据()把社区划分成居住社区和精神社区。
J148、口对口人工呼吸时,先连续大口吹气两次,每次()。
(2003年)甲公司向乙银行借款1000万元,甲公司未按约定的借款用途使用借款。
房地产居间合同中,房地产经纪机构一般不承担()的服务。
既能化瘀止血,又能利尿通淋的药物是
引起和维持个体的活动并使该活动朝向某一目标的内部推动力量是()A.需要B.动机C.兴趣D.诱因
完全脱位牙实施再植术的最佳时间是A.2小时之内B.4小时之内C.12小时之内D.24小时之内E.48小时之内