首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
金融经济
根据下列内容,回答181-185题。 Homestay provides English language students with the oppo...
根据下列内容,回答181-185题。 Homestay provides English language students with the oppo...
admin
2020-12-24
60
问题
根据下列内容,回答181-185题。
Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.
What to Expect The host will provide accommodation and meals.Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health.
Accommodation Zones
Homestays are located in London mainly in Zones 2,3 and of the transport system.Most hosts do not live in the town centre as much of central London i8 commercial and not residential.Zones 3 and 40ften offer larger accommodation in a less crowned area.It is very convenient to travel in London by Underground.
Meal Plans Available
◇Continental Breakfast
◇Breakfast and Dinner
◇Breakfast,Packed Lunch and Dinner
It’s important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast.Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice,cereal,bread and tea or coffee.Cheese,fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England.Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by dessert,fruit and coffee.
Friends
If you wigh to invite a friend over to visit.you must first ask your host’s permission.You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy.
Self-Catering Accommodation in Private Homes
Accommodation on a room—only basis includes shared kitchen and bathtoom facilities and of-ten a main living room.This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is nore suitable for the long-stay student.However,it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practice English at home quite as much.
The passage is probably written for__________.
选项
A.host,willing to receive foreign students
B.foreigners hoping to build British culture
C.travellers planning to visit families in London
D.English learners applying to live in English hornes
答案
D
解析
根据第一段第一句“Homestay provides English language students with the opportunity tospeak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.”可知。住在当地居民家为学习英语的学生提供了在教室外说英语的机会。并让他们有作为英国家庭成员的经历,故选D。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/pdk8KKKQ
相关试题推荐
简述教师职业道德的具体内容。
根据未成年人保护法的规定,对违法犯罪的未成年人坚持()的原则。A.教育为主、惩罚为辅B.惩罚为主、教育为辅C.教育与惩罚并重D.开除学籍
根据课程的任务,将课程分为____型课程、拓展型课程和研究型课程。
根据教学的任务可以将课分为()。A.新授课B.巩固课C.技能课D.演示课E.检查课
实施小学生德育教育的出发点是()。A.德育内容B.德育方法C.德育目标D.德育途径
师生在教育内容的教学上结成了()。A.朋友关系B.互助关系C.授受关系D.平等关系
教师的教育能力包括哪些内容?
____教师的课时计划只是突出了课的主要步骤和教学内容,而新教师却把大量时间用在课时计划的一些细节上。
心理学家根据教师的需要和不同时期所关注的焦点问题,把教师的成分划分为关注生存、关注情境和____三个发展阶段。
福勒和布朗根据教师的需要和不同时期所关注的焦点问题,把教师的成长划分为关注生存、____和关注学生等三个阶段。
随机试题
某企业年初借款2000万元,按年复利计息,年利率为8%。第3年末还款1200万元
保险中间代理人是指受保险人委托,在从事自身业务的同时,为保险人代办保险业务的单位
生涯规划中的稳定期的理财活动主要是( )。 A.偿还房贷,筹教育金
有关乙型脑炎病毒的叙述,不正确的是 A.乙型脑炎病毒属黄病毒科 B.乙型脑炎
患者,年轻女性,头痛、恶心、呕吐伴水肿3天入院,患者2周前曾发热、咽痛。查体:P
()是指患者到医疗机构测量血压
对于非公开的信息来源,以下正确的是( )。
以下进口化妆品报检时应提供的单据表述不正确的是( )。 A.《标签审核管理证
心神烦乱,失眠多梦,怔忡惊悸,胸中自觉懊恼,甚则欲吐,舌红,脉细而数者,治宜选用A.朱砂安神丸B.珍珠母丸C.磁朱丸D.天王补心丹E.酸枣仁汤
YouthEmancipationinSpain TheSpanishGovemmentissoworriedaboutthenu...