首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 1.Certainly no creature in the sea is odder than the common sea cucumbe...
共用题干 1.Certainly no creature in the sea is odder than the common sea cucumbe...
admin
2020-12-24
35
问题
共用题干
1.Certainly no creature in the sea is odder than the common sea cucumber. All living creatures,especially human beings,have their peculiarities,but everything about the little sea cucumber seems unusual.What else can be said about a bizarre animal that,among other eccentricities, eats mud,feeds almost continuously day and night but can live without eating for long periods,and can be poisonous but is considered supremely edible by gourmets?
2.For some fifty million years,despite all its eccentricities,the sea cucumber has subsisted on its diet of mud.It is adaptable enough to live attached to rocks by its tube feet,under rocks in shallow water,or on the surface of mud flats.Common in cool water on both Atlantic and Pacific shores, it has the ability to suck up mud or sand and digest whatever nutrients are present.
3.Sea cucumbers come in a variety of colors,ranging from black to reddish brown to sand color and nearly white.One form even has vivid purple tentacles.Usually the creatures are cucumber shaped一hence their name一and because they are typically rock inhabitants,this shape,combined with flexibility,enables them to squeeze into crevices where they are safe from predators and ocean currents.
4.Although they have voracious appetites,eating day and night,sea cucumbers have the capacity to become quiescent and live at a low metabolic rate feeding sparingly or not at all for long periods,so that the marine organisms that provide their food have a chance to multiply.If it were not for this faculty,they would devour all the food available in a short time and would probably starve themselves out of existence.
5.But the most spectacular thing about the sea cucumber is the way it defends itself. Its major enemies are fish and crabs,when attacked,it squirts all its internal organs into water. It also casts off attached structures such as tentacles.The sea cucumber will eviscerate and regenerate itself if it is attacked or even touched;it will do the same if the surrounding water temperature is too high or if the water becomes too polluted.
选项
For a long time,sea cucumbers can live at a low metabolic rate and be______.
A:extinct
B:bizarre
C:interesting
D:inactive
E:greedy
F: reproduce
答案
D
解析
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段中心意思是海参生存处。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段中心意思是海参的颜色和体型。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段中心意思是海参的饮食习惯。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段中心意思是海参自我防卫的方式。
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是第一段的第一句“Certainly no creature in the sea is odder than the common sea cucumber"。
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是第四段的第一句“…sea cucumbers have the capacity to become quiescent and live at a low metabolic rate..."
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是第四段的第一句话“Although they have voracious appetites, eating day and night,…"
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是第五段的第四句“The sea cucumber will eviscerate and regenerate itself if it is attacked or even touched..."
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/62lQKKKQ
相关试题推荐
Whatdidtheteamfindoutabouthoneybadgers?AThereweresomecreaturest
AmericanDreams ThereisacommonresponsetoAmericaamongforeignwriters...
AmericanDreams ThereisacommonresponsetoAmericaamongforeignwriters...
AmericanDreams ThereisacommonresponsetoAmericaamongforeignwriters...
AmericanDreams ThereisacommonresponsetoAmericaamongforeignwriters...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
随机试题
下列关于合同价款说法正确的有()。 A.通用条件中分别定义了\"接受的合同款额\"
关于尖锐湿疣病理改变的描述错误的是 A.角质层角化不全 B.乳头瘤样增生
决定病毒传染性的主要结构是 A、衣壳 B、核酸 C、包膜 D、刺突
()是指商业银行拒绝或退出某一业务或市场,以避免承担该业务或市场风险的策略性选择
有效缓解“人园难”,解决“入园难”的问题,( )是责任主体。各省(区、市)要建
反映单位时间内充分发挥全部通气能力所达到的通气量称为
项目实施过程中合同管理的最终目的是()。[2005年真题]
999×778+333×666的值是()。 A.99000B.9990
病例题 男性,40岁,因发热,便秘,食欲不振12天入院,查体:肝大,肋下1c
下列说法不正确的是()。A.一个国家的财政政策目标可以是一个也可以是多个B.财政政策目标一旦确定下来,即具有约束力C.财政政策目标的确定必须经过必要的程序