首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
请阅读Passage l,完成第小题。 Passage 1 Jatenderpal Singh Bhullar, 25, is a guardsman...
请阅读Passage l,完成第小题。 Passage 1 Jatenderpal Singh Bhullar, 25, is a guardsman...
admin
2020-12-24
41
问题
请阅读Passage l,完成第小题。
Passage 1
Jatenderpal Singh Bhullar, 25, is a guardsman in Britain. On Dec 11, 2012, he became the first Indian soldier to parade outside Buckingham Palace. He said wearing a turban instead of the famous bearskin was "the best moment of his life".
The historical day came as the UK's 2011 census was published. It shows nearly one in seven of the population in 2011 were foreign-born.
The increase in the number of immigrants in the country is especially obvious in London. For the first time in history fewer than half the population of London described themselves as "White British".
The top source of new immigrants to the country is India. Many other immigrants are from Poland, Pakistan, Ireland and Germany.
One major reason for the explosion in the foreign-born population is the accession of 12 countries in the central and eastern Europe to the EU, giving them the right to live and work in the UK, said the office for National statistics, which was responsible for the census.
For many immigrants the UK tends to be a good place for life and work. Kissy Meyer, 25,moved to Nottingham from Germany in 2007.
"The UK is a great place to live because everyone is so sociable. Apart from the heavy drinking, I love the outgoing lifestyle." She told The Sun.
The census results also suggested the English language could be a barrier for immigrants trying to integrate into British society. In 91 percent of households, English is the main language spoken. However, in four percent of British families, no one is brought up speaking English.
"Britain needs to do more to help integrate its immigrant population," the Labor leader Ed Miliband said in a speech in London on Dec 14, 2012.
The future labor government would make proficiency in the English language a key priority,seeking to achieve what he calls a "connected nation" rather than a "segregated one".
"We can only converse if we can speak the same language, so if we are going to build one nation, we need to start with everyone in Britain knowing how to speak English," he said.
Which statement about Kissy Mayer is TRUE?
查看材料
选项
A.She loved the lifestyle in the UK.
B.She was a journalist of The Sun.
C.She moved from Nottingham in 2007.
D.She thought everyone in the UK is too sociable.
答案
A
解析
A项说她喜欢英国的生活方式,符合文章内容;B项说她是《太阳报》的记者,文中没有提及.C项说她2007年从诺丁汉搬走.实际上是她2007年从德国搬到了诺丁汉,D项说她认为英国每个人都太友善了.而原文的意思是“英国是一个生活的好地方.因为每个人都很友好”。故选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/dqT8KKKQ
相关试题推荐
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americanstodaydon′tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourhe...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Americansdon’tliketolosewars.Ofcourse,alotdependsonhowy...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 Ofallthecomponentsofagoodnight′ssleep,dreamsseemtobe...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
Passage2 ForcenturiesinSpainandLatinAmerica,headinghomeforluncha...
随机试题
萌出最早的恒牙是()。 A.中切牙 B.第一前磨牙 C.第一磨牙 D.侧
8名某传染病患者的潜伏期分别为X1,X2,…,X8,且资料呈偏峰分布。平均
现代产业新体系的特征有()
理财师队伍迅速扩张的原因不包括( )。
托马斯和切斯认为婴儿的气质类型包括()。 (A)容易抚养型(B)反抗逆反型
除按颗粒级配或塑性指数定名外,土的综合定名还应符合的规定中,下列叙述正确的是()。 A.对特殊成因和年代的土类应结合其成因和年代特征定名 B.对特殊...
男性,16岁。3天来左膝关节肿胀。自幼于外伤后易出血不止,查体:皮肤黏膜未见出血及紫癜,出血时间为2min,凝血时间30min,凝血酶原时间正常,疾病分类应为A
诊断重症中暑的体温标准是( )A.体温不超过37.5℃B.体温超过37.5℃C.体温超过38。D.体温超过39℃E.体温超过40℃
从支出的角度来看,私人购买住房的支出,包含在()之中。A.私人消费B.投资的固定资本形成C.投资的存款增加D.政府消费
下列各项中,不属于注册会计师使用财务报表整体重要性水平的目的是( )。A.决定风险评估程序的性质.时间安排和范围B.评价已识别的错报对财务报表的影响和对审计