首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
Passage 2 Americans don’t like to lose
Passage 2 Americans don’t like to lose
shuhaiku
2019-12-17
61
问题
Passage 2Americans don’t like to lose wars.Of course,a lot depends on how you define just what a waris.There are shooting wars—the kind that test patriotism and courage--and those are the kind atwhich the U.S.excels.But other struggles test those qualities t00.What else was the GreatDepression or the space race or the construction of the railroadsIf American indulge in a bit offlag--when the job is done,they earned it.Now there is a similar challenge--global warmin9.The steady deterioration of the very climateof this very planet is becoming a war of the first order,and by any measure,the U.S.is losing.Indeed,if America is fighting at all,it’sfighting on the wrong side.The U.S.produces nearly aquarter of the world’s greenhouse gases each year and has stubbornly made it clear that it doesn’tintend to do a whole lot about it.Although l 74 nations approved the admittedly flawed Kyotoaccords to reduce carbon levels,the U.S.walked away from them.There are vague promises ofmanufacturing fuel from herbs or powering cars with hydrogen.But for a country that tightly citespatriotism as one of its core values,the U.S.is taking a pass on what might be the most patrioticstruggle of all. It′ s hard to imagine a bigger fight than one for the survival of a country′ s coasts andfarms, the health of its people and stability of its economy.The rub is, if the vast majority of people increasingly agree that climate change is a globalemergency, there′s far less agreement on how to fix it. Industry offers its plans, which too oftenwould fix little. Environmentalists offer theirs, which too often amount to native wish lists that couldweaken America′ s growth. But let′ s assume that those interested parties and others will always bentthe table and will always demand that their voices be heard and that their needs be addressed. Whatwould an aggressive, ambitious, effective plan look like--one that would leave the U.S. bothenvironmentally safe and economically soundHalting climate change will be far harder. One of the more conservative plans for addressingthe problem calls for a reduction of 25 billion tons of carbon emissions over the next 52 years. Andyet by devising a consistent strategy that mixes short-time profit with long-range objective andblends pragmatism with ambition, the U.S. can, without major damage to the economy, help halt theworst effects of climate change and ensure the survival of its way of life for future generations.Money will do some of the work, but what′s needed most is will. "I′m not saying the challenge isn′talmost overwhelming," says Fred Krupp. "But this is America, and America has risen to thesechallenges before."The paragraphs immediately following this passage would most probably deal with__________.
选项
A.the new book written by Fred KruppB.how America can fight against global warmingC.the harmful effects of global warmingD.how America can tide over economic crisis
答案
B
解析
推断题。如果题目提问本文接下来一段的内容.考生可以根据最后一句或最后一段的内容对下一段内容做出推断。一般来说.最后一句的后半句或者最后一段的后半部分会对下一段内容做出提示。根据这一解题原则.我们就要认真阅读最后一段,尤其是最后一句。最后一段的中心意思是:Halting climatechange will be far harder.(想要彻底阻止气候的改变是很困难的)。最后一句Fred Krupp说:“我们确实面临着巨大的挑战,但是这是美国,美国人经受住过类似的挑战,也会经受住这次的考验。”由此可以推断下一段涉及的可能是美国如何迎接全球变暖问题的挑战或类似内容。因此。我们可以确定本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/vLOsKKKQ
相关试题推荐
Passage1 \"THESERVANT\"(1963)isoneof
Passage1 \"THESERVANT\"(1963)isoneof
Passage2 ForcenturiesinSpainandLa
Passage2 ForcenturiesinSpainandLa
Passage2 ForcenturiesinSpainandLa
Passage2 Americanstodaydon′tplacea
Passage2 Americansdon’tliketolose
Passage2 Americansdon’tliketolose
Passage2 Americansdon’tliketolose
Passage2 Americansdon’tliketolose
随机试题
王先生夫妇家庭的结余比率为( )。 A、0.22 B、0.25 C、0.
居室细菌学评价的最常用指标是 A、金黄色葡萄球菌数 B、肺炎球菌数 C、细
在评估和应对与关联方交易相关的重大错报风险时,下列说法中,A注册会计师认为正确
水体中DO浓度实测值小于水功能区标准浓度限值,下列DO的标准指数值中,在实际评价
前摄抑制,是指之前学习过的资料对后来学习资料的记忆产生干扰的倾向。倒摄抑制是指后来学习的资料对先前学习过的资料的记忆产生干扰的倾向。根据上述定义,下列各项...
下列募集机构从业人员告知投资者股权投资基金转让条件的行为中,正确的是()。A、募集机构从业人员口头告知投资者股权投资基金转让的条件B、募集机构从业人员代替投
有关血栓的描述中,正确的有A.心瓣膜上的血栓为赘生物B.混合血栓在光镜下可见灰白和灰褐的相间条纹C.透明血栓常发生于毛细血管D.血栓可钙化形成静脉石
合格境外机构投资者,简称为()。A、QFIIB、QDIIC、RQFIID、RQDII
严禁直接服用或口服的剂型是()。A.泡腾片B.舌下片C.咀嚼片D.缓释片E.分散片
下列各项中,不影响其他综合收益的是( )。A.发行可转换公司债券包含的权益成分的价值B.应享有联营企业其他综合收益的份额C.可供出售金融资产公允价值变动收益