首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Shopping at Second-Hand Clothing Stores When 33-year-old Pete Barth was in c...
Shopping at Second-Hand Clothing Stores When 33-year-old Pete Barth was in c...
admin
2020-12-24
99
问题
Shopping at Second-Hand Clothing Stores
When 33-year-old Pete Barth was in college, shopping at second-hand clothing stores was just something he did -- "like changing the tires on his car". He looked at his budget and decided he could save a lot of money by shopping for clothes at thrift shops.
"Even new clothes are fairly disposable (可丢掉的) and wear out after a couple of years,"Barth said. "In thrift shops, you can find some great stuff whose quality is better than new clothes."
Since then, Barth, who works at a Goodwill thrift shop in the US state of Florida, has found that there are all kinds of reasons for shopping for second-hand clothing. Some people, like him,shop to save money. Some shop for a crazy-looking shirt. And some shop as a means of conserving energy and helping the environment.
Pat Akins, an accountant at a Florida Salvation Army(SA) (救世军) thrift shop, said that, for her, shopping at thrift shops is a way to help the environment.
"When my daughter was little, we looked at it as recycling," Akins said. "Also, why pay 30dollars for a new coat when you can get another one for a lot less?"
Akins said that the SA has shops all over the US -- "some as big as department stores". All of the clothes are donated (捐赠) , and when they have a surplus (盈余) . They'll have "stuff a bag"specials where customers can fill a grocery sack with clothes for only 5 or 10 dollars.
Julia Slocum, 22, points out, however, that the huge amount of second-hand clothing in the USis the result of American wastefulness.
"I'd say that second-hand stores are the result of our wasteful, materialistic culture," said Slocum, who works for a pro-conservation organization, the Center for a New American Dream."Thrift shops prevent that waste from going to landfills (垃圾填埋场) ; they give clothing a second life, provide cheaper clothing for those who can't afford new ones and generate (生成) income for charities. They also provide a way for the wealthy and middle classes to shed (摆胶) some of the guilt for their level of consumption."
Which statement about Barth is NOT true?()
选项
A.He is 33 years old now.
B.He works at a Goodwill thrift shop.
C.He was a college student many years ago.
D.He works at a Salvation Army thrift shop.
答案
D
解析
细节题。题干:下列关于Barth的叙述哪项是不正确的?选项中出现两个工作地点,由文章第三段得知,Barth在B选项所说的地方工作,很显然,D项叙述不正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/05pQKKKQ
相关试题推荐
PedestriansOnly 1Theconceptoftraffic-freeshoppingareasgoesbackalo...
PedestriansOnly 1Theconceptoftraffic-freeshoppingareasgoesbackalo...
PedestriansOnly 1Theconceptoftraffic-freeshoppingareasgoesbackalo...
PedestriansOnly 1Theconceptoftraffic-freeshoppingareasgoesbackalo...
ShoppingatSecond-HandClothingStores When33-year-oldPeteBarthwasinc...
ShoppingatSecond-HandClothingStores When33-year-oldPeteBarthwasinc...
ShoppingatSecond-handClothingStores When33-year-oldPeteBarthwasin...
ShoppingatSecond-handClothingStores When33-year-oldPeteBarthwasin...
ShoppingatSecond-handClothingStores When33-year-oldPeteBarthwasin...
ShoppingatSecond-handClothingStores When33-year-oldPeteBarthwasin...
随机试题
某县卫生局卫生监督所的卫生监督员对某餐馆违反食品卫生法律规定,使用过期食品原料的
患儿8岁突然出现喘憋、烦躁不安、大汗,不能平卧,既往曾有喘息发作2次,查体:两肺
重度甲亢的基础代谢率是
《新闻周刊》第38期刊登记者专稿透露,一个可能真正解决城市“低保”人口吃饭问题的建议书正摆在政府相关部门领导的桌上。 这份《关于对城市“低保”人...
在这一部分题后有ABCD四个答案,其中只有一个可以使语句表达通顺。 ______使用多么先进的望远镜,我们的视线______不能到达...
共用题干 患者女性,26岁,于2013年4月20日因“宫外孕、出血性休克”急诊手术。入手术室时,神志清,T37.2℃,P92次/分,R23次/分,BP1...
不属于引起食物中毒原因的是() A、食品被污染B、动植物组织本身含有毒物质 C、有毒化学物质被加入食品之中D、食用致敏食物
关于多室模型错误的叙述有A:二室以上的模型称为多室模型B:三室模型是在二室模型的基础上将周边室进一步划分为浅外室和深外室C:浅外室代表完成分布较快的组织和器
符合塔器水压试验要求的是()。 A.缓慢升至试验压力,确认无误后,降至设计压力,保压30分钟,降至试验压力80%,进行连接部位的检查 B.缓慢升至...
一般而言,流动性差的债权工具的特点是()。A:风险相对较大、利率相对较高B:风险相对较大、利率相对较低C:风险相对较小、利率相对较高D:风险相对较小、利率